Anoreksija je poremećaj ishrane koji uglavnom pogađa žensku populaciju. Najčešće se javlja u pubertetu. Osoba obolela od anoreksije odbija hranu. Anoreksija se javlja u razvijenim sredinama. Karakteristični znaci anoreksije su  preterana briga o težini, brojanje kalorija ...   Sa gubljenjem telesne mase dolazi do mnogih ozbiljnih poremećaja.

Posledice anoreksije su :

  • anoreksijaSlabljenje srca
  • Smanjenje srčane komore
  • Smanjenje protoka krvi
  • Niske telesne temperature – hipotermije
  • Pad pritiska
  • Promene na koži
  • Gubitak menstruacije
  • Osteoporoza
  • Dehidratacija
  • U ekstremnim slučajevima nastupa smrt kao posledica oštećenja srčanog mišića


Biomed 6 Gain  ima pozitivan efekat na obolele od anoreksije. Ovaj potpuno prirodni preparat na bazi meda i lekovitog bilja povećava apetit i mišićnu masu.


Korišćenjem ovog preparata poboljšava se iskorišćenje hranljivih materija što dovodi do povećanja mišićne mase.  Za 6 dana tretmana, telesna masa se povećava do 2 kg .

Dejstvo preparata je ispitano i potvrđeno na Medicinskom fakultetu u Beogradu, na Institutu za fiziologiju. Na osnovu rezultata ispitivanja uticaja Biomeda 6 Gain na antropometrijske mere posle šestodnevnog tretmana zaključeno je da se nakon samo 6 dana tretmana postiže značajno povećanje svih mernih obima tela. Obim butina se u proseku povećava za 2,3 cm, struka za 2,6 cm a obim nadlaktice za 0,7 cm. 

Važno je napomenuti da se upotrebom ovog preparata ne stvaraju masne naslage, već čista mišićna masa.  Biomed 6 Gain se jednostavno koristi. Rastvara se u čaši vode i pije 3 puta dnevno, 30 minuta pre obroka. Važno je napomenuti da je vreme korišćenja veoma bitno zbog uticaja tinktura lekovitog bilja na aktivnost želuca.    Biomed 6 Gain pozitivno utiče na celokupno zdravstveno stanje organizma. Sastojci meda – šećeri, mineralne materije, enzimi, vitamini pomažu oporavak osoba obolelih od anoreksije.

Negativna dejstva  preparata Biomed 6 Gain nisu uočena.

Svi Biomedovi preparati proizvedeni su po zahtevima standarda HACCP i ISO 9001:2000. To je preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane tokom proizvodnje. Cilj je dobijanje proizvoda bezbednog po zdravlje potrošača. Elimisainjem opasnosti koje prate proces proizvodnje dobija se proizvod bezbedan po zdravlje kupca.

Kompanija „Biomed“ je dobitnik nagrade Clarenton Limited u Londonu i zlatne medalje Arch of Europe za kvalitet, tehnologiju, liderstvo i inovacije koja je dodeljena u Frankfurtu 2002. godine.  
Kompanija Biomed je nedavno implementirala standarde HACCP i ISO 9001:2000 koji svedoče o kvalitetu i sigurnosti proizvoda.

 


Recepti